TEL: +386 (0)4 2013 000
FAX: +386 (0)4 2013 027
EMAIL: dolnov@dolnov.si

PROJEKT RADENCI 2019NOVA STANOVANJA, NOVE PRILOŽNOSTI ZA ŽIVLJENJE VSEH GENERACIJ V OBČINI RADENCI
V neposredni bližini Zdravilišča Radenci in ob domu starejših občanov bomo zgradili še en stanovanjski blok. Leta 2012 smo uspešno zgradili stanovanjsi blok s 27 stanovanji in zdaj bomo tik ob njem zgradili še enega z enakim številom stanovanj.
Lokacija je mirna in primerna za vse generacije, tako za mlade kot za starejše občane. Za mlado družino je lokacija še posebej zanimiva, ker je v sami bližini vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, srednja šola, vrtec, pošta, lekarna, park, nakupovalno središče...) in je ena od temeljnih razlogov pri izbiri in nakupu stanovanja mlade družine. Stanovanja so primerna tudi za starejše občane, saj se tik ob stanovanjskem bloku nahaja dom za starejše občane, kjer nudijo vso potrebno skrb in zdravstveno nego.

Za zdravje vašega srca bodo poskrbeli v Zdravilišču Radenci, ki je oddaljen zgolj 9 minut hoje skozi prečudoviti park. Ob neposrednem izviru si boste lahko natočili legendarno mineralno vodo, ob kateri vam bo srce zaigralo.

Kupci lahko izbirate med 27 čudovitimi stanovanji z balkoni, shrambami ter parkirnimi mesti pod samim objektom. Izbirate lahko med enosobnim, dvosobnim in štirisobnimi stanovanji, s kvadraturo med 50 m2 in 85 m2. Vsa stanovanja bodo opremljena s priključki za sodobno gospodinjstvo, komunikacijske naprave, klimatkse naprave in video domofoni. Etaže so povezane s stopnišči in dvigalom.

Cene stanovanj so glede na trg in naša prepričanja zelo konkurenčna, gradnja pa kvalitetna.

CENIK STANOVANJStanovalci se bodo ogrevali na zemeljski plin in vsi bodo imeli ločene merilnike, poskrbljeno pa je tudi za dobro izolacijo, ki še dodatno pripomore pri varčevanju s toploto. 

Tehnično komercialni opis stanovanj si lahko ogledate na povezavi TEHNIČNO KOMERCIALNI OPIS.

Stanovanja bodo dokončana in vseljiva v mesecu decembru 2019.

Projekt bo financirala Naše podjetje že vrsto let nastopa kot investitor pri gradnji stanovanj na vseh področjih Slovenije. Gradimo na izredno dobrih lokacijah, ki so se izkazale kot zelo uspešna, saj so naši dosedanji projekti vsi dokončani in tudi prodani, kar lahko tudi javno priznamo.
Glede na naše dosedanje izkušnje in dosežke menimo, da so stanovanja v občini Radenci pozitivna naložba.Preberite tudi

Projekt Mrzla dolina zahod - nova stanovanja

Da ne bi prekinili tradicije gradnje stanovanj v Novem mestu bomo pričeli z gradnjo 71 stanovanj na lokaciji Mrzla dolina Zahod, Novo mesto. V gradnjo bomo vložili vse pridobljeno znanje in zgradili stanovanja po najstrožjih evropskih predpisih. Vse informacije na tel. 031/714-283, Marjana Vučenović

Velika izbira kopalniške keramike

Pri nas najdete veliko izbiro kopalniške keramike različnih proizvajalcev in cen.

Prenovljena spletna stran

Želimo biti v koraku s časom in vam ponuditi sodobno in uporabno uporabniško izkušnjo, zato smo prenovili spletno mesto dolnov.si