TEL: +386 (0)4 2013 000
FAX: +386 (0)4 2013 027
EMAIL: dolnov@dolnov.si

Projekt Mrzla dolina zahod - nova stanovanja
Stanovanjsko naselje se gradi na zahodnem robu Novega mesta, v bližini mestne vpadnice iz smeri Straže. Območje zajema pas pretežno nepozidanih zemljišč med večstanovanjsko sosesko Slavka Gruma in individualno pozidavo soseske Brod.


Postavitev bloka in sicer vhoda 2 in 3  
si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):

Gorenjska banka je finančni partner projekta.

Kupcem - fizičnim osebam bo banka omogočila najem stanovanjskega kredita pod ekskluzivnimi pogoji, prilagojenimi izključno za nakup stanovanj v naslelju Mrzla dolina - zahod.

Kvalitetna infrastrukturna oprema

Lokacija območja urejanja se nahaja v prostoru s kvalitetno infrastrukturno opremo, v bližini javnih ustanov kot so vrtec, osnovna šola, srednješolski in višješolski center ter bolnišnični kompleks. Blizu se nahaja tudi
  • športno rekreacijsko območje z obširnim zaledjem zelenih površin,
  • povezava z mestnim in medkrajevnim avtobusnim in železniškim prometom,               
v okviru poslovno stanovanjskega objekta na Ulici Slavka Gruma se nahaja tudi pošta. Mestno jedro je peš dosegljivo v nekaj minutah. Območje je namenjeno bivanju s spremljajočimi dejavnostmi, kar bo zagotovljeno s pozidavo večstanovanjskih objektov s pripadajočimi funkcionalnimi in zelenimi površinami ter parkovnimi ureditvami.

Moderna zasnova z odprtimi in zračnimi prostori
Stanovanjski del ima 70 stanovanj in 1 poslovni prostor, obsega šest etaž, stanovanja pa so orientirana na eno ali dve smeri neba. Zasnovana so moderno, z odprtimi in zračnimi prostori, malo hodniki in čim krajšimi in čistimi komunikacijskimi potmi med prostori. Dnevni prostori se preko steklenih sten nadaljujejo v zunanji prostor, kar omogočajo lože, ki so umaknjene v objekt. S tem se zminimalizira vremenske vplive in poveča kakovost bivanja. Kletni del je namenjen notranjim parkirnim površinam, kolesarnicam, skupnim komunikacijskim prostorom in shrambam stanovanj. Večino površine predstavljajo prometne poti s 108 parkirnimi prostori.
 
VHOD 2

Razpoložljivost in razpored dvosobnih stanovanj v VHODU 2 
si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):  Razpoložljivost in razpored trosobnih stanovanj v VHODU 2 si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):
Razpoložljivost in razpored štirisobnih stanovanj v VHODU 2 si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):
Tloris in lego poslovnega prostora v VHODU 2 si lahko ogledate na spodnji povezavi (.pdf datoteke):

VHOD 3

Razpoložljivost in razpored dvosobnih stanovanj v VHODU 3 si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):
Razpoložljivost in razpored trosobnish stanovanj v VHODU 3 si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):
Razpoložljivost in razpored štirisobnih stanovanj v VHODU 3 si lahko ogledate na spodnjih povezavah (.pdf datoteke):
Tloris in lego petsobnega stanovanja v VHODU 3 si lahko ogledate na spodnji povezavi (.pdf datoteke):

Vse informacije na tel. 031/714-283, Marjana Vučenović.

Preberite tudi

PROJEKT RADENCI 2019

Podjetje Lesnina Lgm Levec d.o.o. iz Celja se je ponovno odločila za vas zgraditi 27 novih sodobnih stanovanj v občini Radenci. Izbirate lahko med 27 čudovitimi stanovanji z balkoni, shrambami ter parkirnimi mesti pod objektom samim. Izbirate lahko med 1., 2., in 4. sobnimi stanovanji, s kvadraturo med 50 m2 in 85 m2. Ogrevanje bo talno, podi obloženi s parketom, sodobna okna in vrata ter ostala oprema. Stanovanja bodo dokončana in vseljiva v mesecu decembru 2019.

Velika izbira kopalniške keramike

Pri nas najdete veliko izbiro kopalniške keramike različnih proizvajalcev in cen.

Prenovljena spletna stran

Želimo biti v koraku s časom in vam ponuditi sodobno in uporabno uporabniško izkušnjo, zato smo prenovili spletno mesto dolnov.si