TEL: +386 (0)4 2013 000
FAX: +386 (0)4 2013 027
EMAIL: dolnov@dolnov.siO podjetju

Podjetje Dolnov, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Ustanovil ga je Peter Žibert, ki je več let vodil podjetje v tujini.
V 24 letih delovanja se je podjetje razvilo iz trgovine s keramikov v tri samostojna podjetja Dolnov, d.o.o Kranj, Lesnina LGM, d.o.o. in Dolnov, d.o.o. Lukavac, ki so z leti prerasla v prave trgovske centre s številnimi najemniki.

Rdeča nit poslovanja so bili gradbeni materiali. V času poslovanja z veliki gradbenimi sistemi je podjetje postopoma začelo razvijati nepremičninsko dejavnost z gradnjo stanovanj za trg.
Naša stanovanja so grajena premišljeno; kvalitetno, solidno, enostavno. Predvsem pa so prijetna za bivanje.

Vsa tri podjetja so v zadnjih 10 letih zgradila stanovanjsko sosesko Mrzla dolinas v Novem mestu, blok v Žabji vasi v Novem nestu, Lenart sever, Blok v Radencih, v Celju sosesko Nova vas. Naše bosansko podjetje pa blok Musala v Mostarju.
Ker smo bili v času krize z veliko količino stanovanj izpostavljeni trgu smo se morali prilagoditi, da smo obstali.

Naš najnovejši projekt je nadaljevanje soseske Mrzla dolina v Novem mestu. V prvi fazi bomo zgradili 48 stanovanj, v drugi fazi pa 72 stanovanj.
Začetek gradnje je predviden v prvih mesecih 2014.

Naša prednost je, da smo družinsko podjetje z maksimalno prilagodljivostjo. Naši osnovni viri za potek poslovanja pa so trije: trgovina, trženje trgovskih centrov in pa gradnja stanovanj za trg.

V nove čase vstopamo trezno in z vedenjem, da krize so bile in bodo.

Zahvljujemo se vsem s katerimi smo sodelovali.
Dolnov, d.o.o.

Kranj, december, 2013